Kumina & kennisoverdracht

Weet u wat Kumina betekent? De wortels van onze bedrijfsnaam liggen in Jamaica, het paradijselijke eiland dat reggaezanger Bob Marley voortbracht.

Kumina is een vorm van voorouderverering. Muziek, dans en religie zijn belangrijke pijlers in de van origine deels Afrikaanse cultuur van Jamaica.

Jamaicaanse aanhangers van Kumina geloven heilig in de overdracht van kennis en wijsheden van hun voorhouders. Op onze beurt laten wij ú profiteren van ónze kennis in de vorm van vakkundige documentatie.

Kumina gelooft in een transparante werkwijze. Met bewezen technologie, zoals het open source Linux en de Debian distributie, waarborgen we onze dienstverlening en de continuïteit van uw ICT-platform.

Samen met u vormen we een team. We helpen u zoeken naar een maatoplossing voor uw probleem en denken met u mee over eventuele nieuwe wensen. Flexibiliteit en betrokkenheid staan daarbij voorop, ook na de implementatie.

» Lees meer over onze filosofie

Wie zijn wij?

Enthousiaste techneuten met ieder hun eigen specialiteit vormen de ruggengraat van Kumina. Dankzij onze expertise, flexibiliteit en pragmatische instelling zijn wij ook voor u de ideale ICT-partner.

Tim Stoop
Algemeen directeur

Tim is verantwoordelijk voor alle algemene en financiële zaken. Hij is geïnteresseerd in programmatuur ontwikkelen en uitrollen. Daarnaast houdt hij zich graag bezig met het automatiseren van kwaliteitscontrole en andere repeterende taken.

Rutger Spiertz
Tactisch systeembeheerder

Rutger is een systeembeheerder die zich voornamelijk richt op verbetering van de interne processen en daarmee voor een groot gedeelte het tactische beheer op zich neemt. Monitoring en trending zijn twee van de zaken waar hij extra interesse in heeft momenteel, maar hij houdt zich ook bezig met het automatiseren van repeterende taken.

Natasja Kranendonk
Systeembeheerder

Natasja heeft verschillende technische functies gehad bij telecommunicatie bedrijven en wordt nu opgeleid tot systeembeheerder naar de standaarden die Kumina hanteert.

Adrian van Dongen
Systeembeheerder

Adrian is een gedreven ICT-specialist met passie voor techniek en muziek. Hij is een systeembeheerder die zich voornamelijk richt op verbetering van de interne processen en dan met name op het gebied van orchestration, provisioning en procesbeheer.

Liam Macgillavry
Systeembeheerder

Liam is een systeembeheerder met een achtergrond in zakelijke virtual hosting, datacenters en connectiviteit. Hij wordt opgeleid naar de orchestrationstandaarden van Kumina, en houdt zich verder vooral bezig met het dagelijkse beheer en support van de Kumina diensten.

Contactgegevens

Ons adres
Kumina bv
Parklaan 85
5613 BB Eindhoven
Nederland
Onze nummers
Telefoonnummer
+31 40 747 00 10
Onze emailadressen
Algemene informatie
» info@kumina.nl
Verkoopinformatie
» sales@kumina.nl
Technische ondersteuning
» support@kumina.nl
Sollicitaties
» jobs@kumina.nl
Onze bankgegevens
Bankrekeningnummer
12 65 17 282
IBAN
NL63 RABO 0126 5172 82
BIC
RABONL2U
Onze overige nummers
KvK-nummer
14095795
Btw-identificatienummer
NL8182 85 928B01