Wie zijn de klanten van Kumina?

Kumina staat voor kwaliteit, stabiliteit en zekerheid. Eigenschappen die alle bedrijven zullen aanspreken wanneer ze een professionele ICT-partner zoeken.

Sinds onze oprichting hebben we projecten uitgevoerd voor klanten uit verschillende bedrijfstakken. Blijkbaar naar tevredenheid, want onze relaties met deze klanten blijven sterk en ons klantenbestand groeit.

Uitgangspunt van Kumina is dat elk probleem om een maatoplossing vraagt. "Best practices" vormen de basis voor onze werkwijze. We werken flexibel om u optimaal te kunnen ondersteunen, maar ook om ons te blijven ontwikkelen.

Innovatie zien wij als hét middel om u op een efficiënte manier constante kwaliteit te kunnen garanderen.

» Lees meer over de tools die we gebruiken

Onafhankelijk & transparant

Behalve flexibel en innovatief is Kumina onafhankelijk. Wij laten u vrij in uw keuze voor leveranciers van bijvoorbeeld apparatuur, netwerkverbindingen en huisvesting van serversystemen.

Natuurlijk hebben we wel een voorkeur voor partijen waarmee we goede ervaringen hebben. We werken vaak als partner met ze samen. Maar die samenwerking is zuiver: we brengen u in direct contact met een partner en staan u desgewenst bij met een aanvullend advies.

Kumina heeft transparantie hoog in het vaandel staan.

Greep uit ons klantenbestand