Kubernetes consult

Haal meer waarde uit uw online infrastructuur

Overweegt u de overstap te maken naar Kubernetes? Of kunt u hulp gebruiken bij uw bestaande infrastructuur? Kumina heeft meer dan 10 jaar ervaring met het ontwerpen, bouwen en beheren van bedrijfskritische IT-omgevingen. We begrijpen als geen ander waar management en developers mee kunnen worstelen. Maar vooral weten we welke technologieën en processen de oplossing kunnen bieden.

Als gecertificeerd Kubernetes service partner, helpen we bedrijven met al hun Kubernetes uitdagingen. Ons team kan u op locatie of remote ondersteunen, met een kort consult om een specifiek probleem op te lossen, of een uitgebreider support traject.

Implementeren van Kubernetes

Kumina helpt bedrijven bij het ontwerpen, bouwen en implementeren van een Kubernetes-oplossing die aan specifieke technische vereisten voldoet en zakelijke doelstellingen ondersteunt. We kunnen u helpen bij het doorgronden van de implicaties en voordelen van containers en microservices, helpen onnodige valkuilen te vermijden en adviseren over best practices zodat u de kracht van Kubernetes optimaal kunt benutten.

Kubernetes audit en review

Middels een uitgebreide analyse van uw huidige Kubernetes infrastructuur kunnen we verbeterpunten identificeren en u helpen bij het oplossen van specifieke problemen. Ons team lost dagelijks uitdagingen rondom Kubernetes op en heeft een scherp oog voor eventuele problemen die zich nu of in de toekomst kunnen voordoen. We kunnen u voorzien van algemene of specifieke aanbevelingen om uw infrastructuur te optimaliseren.

Development pipeline

We hebben veel ervaring met o.a. Git, de open source automation server Jenkins en Docker, en kunnen u helpen uw software release en development pipeline volledig te automatiseren. We kunnen uw bestaande tools en workflow evalueren en aanbevelingen doen om uw ontwikkelingsproces efficiënter te maken en uw Kubernetes cluster beter te benutten.

Security

Als vertrouwde leverancier van FinTech- en SecApp-bedrijven leggen we ons toe op het toepassen van de beste security maatregelen voor de Kubernetes-clusters die we beheren. Onze hosts voldoen aan de CIS Distribution Independent Linux Benchmark en we passen best-practice security maatregelen toe, zoals het principe van de minste privileges en in-depth security. Wil je jouw online infrastructuur uitdagen met een pentest? Voel je vrij!

Silver member
Silver member

Contact

Neem gerust contact met ons op en laat ons weten voor welke uitdagingen u staat. We bieden altijd een eerste vrijblijvende kennismaking, waarin we bepalen hoe we u kunnen helpen.

* Uw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om u de door u gevraagde informatie te versturen.