Kumina

Managed IT operations sinds 2007

Sinds 2007 heeft Kumina tientallen bedrijven in verschillende branches voorzien van managed services en online infrastructuuroplossingen. Als liefhebbers van open source delen we onze uitgebreide expertise en ervaring graag. Onze missie is simpel: de perfecte, op maat gemaakte technische infrastructuur bouwen en beheren, die onze klanten in staat stelt uit te blinken in wat ze doen.

Resultaten waar we trots op kunnen zijn

We hebben één duidelijke regel:

quotemark left We doen het goed, of we doen het niet quotemark right

Omdat we trots op ons werk willen zijn. Deze regel heeft zijn vruchten afgeworpen: wat ooit begon als drie jonge mannen met een idee, is uitgegroeid tot een bedrijf met een compleet technisch team en internationale klanten. Met onze mix van systeembeheerders, engineers en developers hebben we samen meer dan 50 jaar ervaring in online infrastructuren en opensource-software.

We leggen ons toe op het behalen van een uitmuntende aanbevelingsscore, gebaseerd op het onwrikbare vertrouwen van onze klanten in onze expertise, ervaring en dienstverlening. We geloven in de kracht van samenwerken en investeren in langetermijnrelaties met fantastische organisaties en collega's.

We zijn ambitieus maar ook realistisch: we zullen niet beloven dat er nooit problemen op zullen treden. Of dat we de perfecte partner zijn voor ieder bedrijf. Wat we wél beloven zijn korte lijnen, eerlijk advies en transparante vaste prijzen. Belangrijker nog, we beloven direct, persoonlijk contact met een toegewijd team dat de moeite neemt u en uw bedrijf te leren kennen.

Open Source & Kubernetes

Kumina specialiseert zich al sinds 2007 in Linux en opensource-software. Als team zijn we altijd bezig met leren, innoveren en nieuwe mogelijkheden onderzoeken voor onze klanten. We zijn meteen met Kubernetes aan de slag gegaan toen het ten tonele verscheen. Kubernetes was al snel onze favoriete tool voor de veelzijdige, op maat gemaakte IT-oplossingen waar we bij onze klanten om bekend staan. We zijn er trots op dat we een van de eerste Kubernetes Service Partners waren en onszelf inmiddels gecertificeerd Kubernetes service partner mogen noemen. We willen zoveel mogelijk teruggeven aan de open source community en publiceren veel van onze projecten en bijdragen onder de opensource-licentie. Ontdek ze hier.

Silver member
Silver member

Contact

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? We horen graag over uw projecten en uitdagingen. Neem gerust contact met ons op en één van onze experts komt zo snel mogelijk bij u terug.

* Uw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om u de door u gevraagde informatie te versturen.