Vacatures

Kumina is momenteel op zoek naar getalenteerde Linux systeembeheerders om ons team te komen versterken. Ga jij graag de uitdaging aan om voor een grote diversiteit aan klanten een IT-infrastructuur op te zetten en te onderhouden? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou.

De functie

In deze functie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de continuïteit, beschikbaarheid, stabiliteit en optimalisatie van de IT-infrastructuur van onze klanten. Onze focus ligt op het leveren van topkwaliteit dienstverlening. Hierbij hoort het proactief oppakken van verzoeken en problemen van klanten, maar ook oog hebben voor nieuwe oplossingen en verbeterpunten zodat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

Naast het beheren van huidige opstellingen, zal je met regelmaat zelfstandig of in samenwerking met collega’s een omgeving voor nieuwe klanten opzetten en migreren. Ook ga je een rol spelen in het onderhouden, automatiseren en optimaliseren van onze eigen omgeving en interne bedrijfsprocessen.

Over Kumina

Kumina verzorgt sinds 2007 managed services voor een grote diversiteit aan klanten in zowel binnen- en buitenland. Als bedrijf staan we achter de idealen van open source software. De laatste jaren hebben we een sterke focus op container technologie, waarbij we gebruik maken van Docker en Kubernetes. Deze oplossingen worden op public cloud omgevingen (zoals Google Cloud, AWS), op bare metal of op een VM-omgeving van Kumina geïmplementeerd.

Een greep uit de tools waar we mee werken: Debian Linux, Docker, Kubernetes, Prometheus, Apache, Puppet, KVM, PostgreSQL / MySQL / MariaDB / Percona XtraDB, Logstash / ElasticSearch / Kibana, HAProxy en Git.

Jij hebt

» Minimaal HBO -denk- en werkniveau.
» 1 tot 5 jaar relevante werkervaring als Linux systeembeheerder
» Kennis en ervaring van enkele van de bij ons gebruikte tools, met name Debian Linux, Kubernetes en Docker zijn een pré (maar geen vereiste!).

Jij bent

» Leergierig en pikt nieuwe zaken snel op.
» Iemand die goed binnen teamverband kan werken, maar ook zelfstandig projecten op kan pakken.
» Communicatief vaardig in zowel Nederlands en Engels (spreken en schrijven)

Wij bieden:

» Tijdelijk contract met uitzicht op vast dienstverband
» Een functie voor 32-40 uur
» Flexibele werktijden, in goed overleg
» Mogelijkheid tot remote werken, in goed overleg
» Een open en informele werkomgeving met korte lijnen, directe communicatie en een goede (en slechte) grap op zijn tijd
» Een werkplek in een kantoorvilla op 10~15 minuten loopafstand van station Eindhoven
» Vrijheid en ruimte om jouw talenten te ontwikkelen en je te verdiepen in nieuwe technieken en de mogelijkheid tot het volgen van cursussen
» Continue kennisdeling en aandacht voor (technische) innovatie

Arbeidsvoorwaarden

Naast een marktconform salaris op basis van je kennis en ervaring, kun je natuurlijk rekenen op vakantiegeld. Je krijgt 25 vakantiedagen per jaar. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer een dagelijkse lunch op kosten van Kumina, een laptop, smartphone met abonnement, een vergoeding woon-werkverkeer en de mogelijkheid om cursussen te volgen. En natuurlijk niet te vergeten: we hebben goede koffie, iedere kop is vers gemalen.

Interesse?

Laat het ons weten! Stuur je c.v. en motivatiebrief naar jobs@kumina.nl.