Kumina: Managed services waar u op kunt rekenen

Om uw zakelijke doelen te bereiken hebt u een perfect passende technische infrastructuur nodig. Dat is onze specialiteit. Vertrouw op meer dan 10 jaar expertise op gebied van bedrijfskritische IT-omgevingen. Van start-up tot MKB. Van high-performance websites tot uiteenlopende ontwikkelplatformen. Met Kumina aan uw zijde kunt u zich weer volledig op uw core business richten. Wij zorgen voor de rest.

Kumina creëert en beheert op maat gemaakte online infrastructuren voor bedrijfskritische applicaties, inclusief servers, netwerk, security en essentiële software. Snel, veilig en betrouwbaar, in een public cloud, private cloud, hybrid cloud of Docker container omgeving. Samen bieden we uw klanten de beste gebruikerservaring en helpen we u het beste rendement te behalen.

Kubernetes oplossingen: Continuïteit en efficiency als basis voor uw succes

Een container platform vormt de perfecte basis voor een high performance infrastructuur en efficiënte development pipeline. Of u zich pas net begint te oriënteren op de mogelijkheden rondom containers, of al uitgebreide kennis bezit maar behoefte heeft aan 24/7 beheer en ondersteuning van experts: Wij helpen u op weg. Van de creatie van uw platform tot doorlopend beheer inclusief onbeperkte support, of hands-on cursussen en consultancy. Met onze maatwerk Docker en Kubernetes oplossingen en uitgebreide services helpen we organisaties de mogelijkheden van container technologie optimaal te benutten.

Uitgebreide monitoring en trending

Uw infrastructuur wordt 24/7 gemonitord. Hierdoor kunnen we mogelijke problemen direct oplossen, vaak zelfs voordat u er iets van merkt.

Door onze trendanalyses kunnen we pro-actief inspringen op optimalisaties en benodigde capaciteitsveranderingen.

Onbeperkte support

Bij ons kunt u rekenen op onbeperkte support uren en advies. Want u betaalt ons immers voor onze resultaten, niet voor onze tijd.

Met ons 24/7-storingsnummer staat u er nooit alleen voor.

Rotsvaste stabilitieit

Ons motto is: we doen het goed, of we doen het niet. Onze oplossingen zijn gebaseerd op best practices en bewezen technologieën, zodat we u altijd de beste performance, veiligheid, compliance en stabiliteit bieden.

Met volledige hardware-, software- en dataredundancy is uw bedrijfscontinuïteit gewaarborgd.

Partners

Kleine teams, open en persoonlijke communicatie en rechtstreeks contact. Dat is waar wij voor staan. Want in onze ogen zijn we pas succesvol als u ons ziet als een betrokken partner waar u altijd op kunt rekenen.

"Kumina heeft ons nog nooit in de steek gelaten. Ze hebben het fantastische talent je te laten voelen alsof je hun enige klant bent." – David Coveney, directeur van Interconnect/it

Bent u klaar voor de overstap naar een cloud- of containeromgeving? Of weet u nog niet zeker wat de juiste oplossing voor u is?
Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek of meer informatie. We delen onze expertise en ervaring graag met u.

Kumina in een notendop

» 10 jaar ervaring met maatwerkoplossingen

» Toegewijde teams van experts

» Vaste, transparante prijsstructuur en SLA

» Onbeperkt support en consultancy

» Rechtdoorzee en no-nonsense

» Uitgebreide monitoring en 24/7 storingsnummer

Kumina:
"We doen het goed, of we doen het niet."